fürdőső

Időnként az ember kifogy az ötletekből, amikor kedvesének, barátnőjének, nő ismerősének keres valami hasznos, értéket hordozó, mégsem túl költséges ajándékot. A fürdősó tökéletes választás lehet minden esetben, feltéve, ha meggyőződtünk róla, hogy a megajándékozni kívánt személy rendelkezik fürdőkáddal, ez ugyanis a felhasználásának egyetlen feltétele.

A fürdősóval nemcsak egy tárgyat, hanem SPA élményt, kikapcsolódást, sok esetben testi-lelki felüdülést, sőt akár gyógyulást is ajándékozunk. A megfelelő fürdősó kiválasztásánál mindenképpen a minőséget érdemes figyelembe vennünk a mennyiséggel szemben, ugyanis egy gondosan megválasztott termékkel valóban nagy örömet szerezhetünk megajándékozott szerettünknek.

Hogyan válasszunk minőséget? Egy kiváló minőségű fürdősóról elmondható, hogy természetes, növényi összetételű (vegán) termék, különböző illóolajokkal gazdagított, aromaterápiás hatású, átlagos mennyiségű fürdővízhez elegendő belőle csupán 1-2 evőkanálnyi mennyiség.

Szervezetünkre az összetételének megfelelően hihetetlenül sokrétűen hathat: Javíthatja a közérzetünket, vitalizál, regenerál, hidratál, intenzíven hathat a vérkeringésre, jótékonyan támogathatja az anyagcsere folyamatokat, segítheti a sebgyógyulást, sőt lassíthatja a ráncosodás folyamatát.

Támogathatja a gyors felépülést különböző bőrbetegségekből (pl. ekcéma), jótékony hatással lehet a légúti fertőzésekre, illetve hatásos lehet ízületi vagy izomfájdalmak esetén is. Részt vesz az ásványi anyagok pótlásában, ami szintén nélkülözhetetlen a szervezetünk kiegyensúlyozott működésében.

Az ajándékozásra szánt összeg figyelembevételével tehát a fürdősó nagyszerű ajándék önállóan vagy akár egy kedves ajándékcsomag részeként, és ha a csomagolás külön nem tartalmazza, érdemes felhívnunk szerettünk figyelmét arra, hogy különböző növényi olajokkal keverve akár bőrradírként is használhatja szinte a teljes testfelületen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük