ERDEI ISKOLA

A HELLO TÁBOR ÉS ERDEI ISKOLÁBAN

Az általános iskolai osztályokat várjuk szeretettel erdei iskolánkban egy 5 napos táborozás keretében! Tanuljanak velünk játszva a természetben! Fantasztikus programok várnak rájuk, rengeteg élménnyel gazdagodva térhetnek majd haza táborunkból.

Az erdei iskola sajátos, a környezet adottságaira építő nevelés- és tanulás-szervezési egység. A szorgalmi időben megvalósuló, egybefüggően többnapos, a szervező oktatási intézmény székhelyétől különböző helyszínű tanulásszervezési mód, amelynek során a tanulás a tanulók aktív, cselekvő, kölcsönösségen alapuló együttműködésére és kommunikációjára épül. A tanítás tartalmilag és tantervileg egyaránt szorosan és szervesen kapcsolódik a választott helyszín természeti, ember által létesített és szociokulturális környezetéhez. Kiemelkedő nevelési feladata a környezettel harmonikus, egészséges életvezetési képességek fejlesztése, és a közösségi tevékenységekhez kötődő szocializáció.

Az erdei iskolai programok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a gyerekek felfedezzék, megtapasztalják, és mindezek révén megértsék a természeti, gazdasági és kulturális összefüggéseket, kapcsolatokat. A terepi viszonyok között szervezett erdei iskola a környezeti nevelés valószínűleg leghatékonyabb formája.

Megfelelően felkészült szakembereink segítséget nyújtanak az általános iskoláknak erdei iskola programjaik kidolgozásához, megszervezéséhez és lebonyolításához.

Erdei iskolai programjaink:

  • „Erdei Manók nyomában” – Erdei iskola alsó tagozatos tanulók részére (1-4. osztály)
  • „Hegyháton át!” – Erdei iskola felső tagozatos tanulók részre (5-8. osztály)

 

Konkrét árajánlatért, kérjük, keressen fel minket elérhetőségeinken! Az ár a létszámtól, a szállás időtartamától és az igénybe vett házak számától és típusától függően változhat. A fenti árból különböző kedvezmények igénybevételére is van lehetőség! 18 éven felülieknek külön fizetendő idegenforgalmi adó:

A csomagár tartalmazza:

  • 5 nap/4 éjszaka szállás saját fürdőszobával rendelkező faházakban
  • napi 3x-i étkezés: házias ételek, szükség esetén és előzetes egyeztetés után a speciális étkezési igények kielégítése (vegetáriánus, gluténmentes, cukormentes)
  • erdei iskola programon való részvétel, a korosztálynak megfelelő, pedagógus kérésére összeállított témában
  • ágyneműhuzat tisztításának költsége
  • közös helyiségek használata
  • szórakozási, sportolási lehetőségek: tábortűz, asztalitenisz, tollaslabda stb.
  • zárható parkoló az udvarban