fészekhinta és ananász

Ahol testvérek vannak a családban, ott minden játékvásárláskor úgy kell tervezni, hogy ne legyen veszekedés. Persze, meg kell tanítani a gyerekeket az osztozkodásra, és arra is, hogy hogyan kell kezelni, amikor egyik játék az egyik gyereké, a másik játék pedig a másik gyereké.

Főleg, amikor lány és fiú is van a családban, ezért sokszor eltérő játékokkal játszanak. Mégis, sokszor a másik világa, játéka érdekesebbnek tűnik, de el kell kérni, ha játszani akarnak egymás játékával. Vannak azonban kifejezetten olyan játékeszközök, melyek testvérek játékélményét hivatottak gazdagítani. Ilyen a kerti játszótér egyik kiegészítője, a csónak fészekhinta is! A fészekhinták családjába tartozó kiszerelés, mely kifejezetten kétszemélyes.

Egyedül is lehet persze használni a csónak fészekhintát, akár elfekve, ezáltal nemcsak a szórakozásra alkalmas eszköz, hanem a pihenés biztosítására is. Így olyan, mint egy gyermek függőágy, ami külön élményekbe kalauzolhatja a gyerekeket is játék közben. Ez a csónak fészekhinta változatosan használható fel, akár közösen, akár egyedül, akár ülve, akár fekve, így sok ideig képes lekötni a gyerekeket.

Használat közben pedig észrevétlenül fejleszti az egyensúlyérzéket és a finommotorikát is. A fészekhinták még különlegesebb hintázási élményt biztosítanak, mivel rendhagyóbb kiszerelésnek számítanak, mint a hagyományos és már megszokott laphinta. A csónak fészekhinta megvásárolható a jatszoterland.hu oldalán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük