A táborról

Új szolgáltatásaink:

Idén berendezett ÖKO szabaduló szobánk remek szórakozás gyerekek és felnőttek számára is. Vidám feladatok megoldása vezet el a kulcsig.

Csapatépítésünk során szorosabb, összetartóbb osztályközösséget alakítunk ki.

 

Pihenjen a Mecsek lábánál, a festői Magyarhertelenden!

Egy kis kedvcsináló!!!

 vegleges taborfilm2.mp4

Kerékpártúra?

Kirándulás?

Fürdés?

Evezés?

Vitorlázás?

Barlangászat?


Minderre ideális megoldás iskolai osztályoknak, csoportoknak, baráti társaságoknak és családoknak a Mecsek északi lankáin, a hertelendi wellnesfürdő közvetlen szomszédságában lévő 55 fős táborunk. A település, Magyarhertelend Budapesttől 2 és fél óra alatt elérhető autóval, de a közeli Sásdra eljuthat a fővárosból közvetlen vonatközlekedéssel is.

  

Az erdő szélén elhelyezkedő tábor zárt, biztonságos környezetben található, a területén öt jól felszerelt faház található. A faházak két-két szobásak, nyolc, illetve tizenkét férőhelyesek. Minden faház rendelkezik mosdóval, zuhanyozóval, előtérrel, beépített tároló-szekrénnyel, hűtővel. A „parancsnoki ház” két szobája négy férőhelyes, közös használatú hűtőszekrénnyel ellátott nappali és tágas terasz, valamint beépített zuhanykabin és mosdó áll a vendégek rendelkezésére. A tábor területén wifi működik.

  

A szálláshoz igény esetén finom, házias étkezést is tudunk biztosítani. A közösségi épületben konyha és étterem is található, továbbá mosdóhelyiségek a kempingezők számára. A közösségi épület előtti fedett terasz kisebb rendezvények, mulatságok helyszínéül is szolgálhat. A tábor parkosított területe alkalmas pihenésre sportolásra (futball, pingpong), esti tábortűz rakásra.