Pihenjen a Mecsek lábánál, a festői Magyarhertelenden!

Kerékpártúra? Kirándulás? Fürdés? Evezés? Vitorlázás? Barlangászat?

Minderre ideális megoldás iskolai osztályoknak, csoportoknak, baráti társaságoknak és családoknak a Mecsek északi lankáin, a hertelendi wellnesfürdő közvetlen szomszédságában lévő 55 fős táborunk. A település, Magyarhertelend Budapesttől 2 és fél óra alatt elérhető autóval, de a közeli Sásdra eljuthat a fővárosból közvetlen vonatközlekedéssel is.

Az erdő szélén elhelyezkedő tábor zárt, biztonságos környezetben található, a területén öt jól felszerelt faház található. A faházak két-két szobásak, nyolc, illetve tizenkét férőhelyesek. Minden faház rendelkezik mosdóval, zuhanyozóval, előtérrel, beépített tároló-szekrénnyel, hűtővel. A „parancsnoki ház” két szobája négy férőhelyes, közös használatú hűtőszekrénnyel ellátott nappali és tágas terasz, valamint beépített zuhanykabin és mosdó áll a vendégek rendelkezésére. A tábor területén wifi működik.

A szálláshoz igény esetén finom, házias étkezést is tudunk biztosítani. A közösségi épületben konyha és étterem is található, továbbá mosdóhelyiségek a kempingezők számára. A közösségi épület előtti fedett terasz kisebb rendezvények, mulatságok helyszínéül is szolgálhat. A tábor parkosított területe alkalmas pihenésre sportolásra (futball, pingpong), esti tábortűz rakásra.

Nézze meg képeinket!